- Trodde vi kom til å rykke ned

Mark Hughes innrømmer at han en stund trodde Blackburn og Morten Gamst Pedersen skulle rykke ned fra Premier League.

16.04.05 07:10

Lørdag møter Blackburn londonlaget Arsenal i semifinalen i FA-cupen. Og de gjør det vel vitende om at de allerede neste helg i praksis kan sikre plassen sin i Premier League.

Manager Mark Hughes innrømmer at han fryktet nedrykk tidligere i år.

Laget har imidlertid tatt 11 poeng på sine seks siste ligakamper, og spilt seg fram til semifinale i FA-cupen. Det betyr at laget tar med seg en god porsjon selvtillit ut på gressmatten på Millenium Stadium i Cardiff lørdag klokken 13.15.

- Det så vanskelig ut da jeg overtok klubben. En del av spillerne hadde veldig lav selvtillit, vi slapp inn mange mål og så ikke ut til å være i stand til å score selv, forteller Mark Hughes til The Mirror.

- Jeg husker at jeg sa til staben at hvis vi kommer oss ut av dette, vil vi ha gjort en helvetes bra jobb. Men nå kan vi sikre plassen neste uke, og her er vi - klar for semifinalen i FA-cupen, smiler waliseren.

Hughes har hentet inn Ryan Nelson fra Major League Soccer i USA, samt Aaron Mokoena og Robbie Savage. I tillegg hentet han Andy Todd, Garry Flitcroft og etter hvert også Morten Gamst Pedersen inn fra kulden.

TV 2 Nettavisen følger lørdagens semifinale i FA-cupen direkte fra klokken 13.15.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.