- Trondsen kan være ferdig

FFKs kaptein, Tor Trondsen, fikk en ny smell i hodet i gårdsgens kamp mot Tromsø. Det kan medføre at han må gi seg på fotballbanen.

Trondsen startet kampen med en spesiallaget hjelm for beskyttelse, etter å ha fått flere hjernerystelser tidligere i sesongen.

Men det gikk galt i en hodeduell mot lagkamerat Christian Petersen i førsteomgang mot Tromsø.

En god stund
FFK-lege Arne Skaug antyder overfor VG at smellen kan føre til at Trondsen må gi seg med fotball. I alle fall får han en lang pause nå.

- Tor hadde ikke symptoner før kampen som tilsa at han ikke kunne spille. Og da vi testet ham på sidelinjen etter smellen, så han ut til å være helt i orden igjen. Å si nå at han ikke skulle ha spilt, er å være etterpåklok.

- Men i pausen følte han seg mer dizzy. Vi tok noen blodprøver. Og Tor måtte gå og legge seg. Han kunne ikke fortsette. Og nå kan det være kroken på døra. Vi må i alle fall holde ham borte fra fotballen en god stund, sier Skaug til VG.

Kritiske
Tromsø er kritiske til at FFK lot Trondsen spille i går. Ole Martin Årst sier han ubevist holdt litt igjen i duellene mot Trondsen.

- Bare det at han stiller opp med hjelm, er et tydelig signal på at noe er galt. Jeg følte før kampen at det ville bli ekkelt å spille mot ham. Og følelsen forsterket seg utover i matchen, sier Årst til VG.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag