RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images / All Over Press

- Tror ikke vi har 15 nye spillere på søndag

Sist oppdatert:
Mange Köln-fans mener problemene i klubben ikke løses med å sparke Ståle Solbakken.

Köln-tilhengerne har ikke spart på reaksjonene etter at klubben gjorde det kjent at Ståle Solbakken er ferdig i klubben.

På sin offisielle Facebook-side har Köln lagt ut nyheten om at forgjengeren Frank Schaefer kommer tilbake som trener, mens Solbakken er avskjediget.

Schaefer trakk seg fra trenerjobben bare for et snaut år siden.

Slakter spillerne
Mange Köln-supportere lar frustrasjonen gå ut over spillerne, og mener Solbakken ikke har vært årsaken til klubbens svake prestasjoner i vår.

- Treneren var ikke dårlig, men spillerne i laget er derimot helt pregløse. Det kom en trener som ville gjort om på det, men nå er han borte! Lykke til videre, Solbakken!. Ha det bra. Du kunne ikke noe for at laget ikke ville lære, skriver en av Solbakkens støttespillere

- Alt godt til Ståle Solbakken! Med Schaefer skjer det ingenting. Jeg skulle ønske han var den eneste på banen. Jeg tror ikke vi har 15 nye spillere på banen til søndag. Denne oppsigelsen var en feil! konstaterer en annen supporter.

- Gråter ingen tårer
Men selv om mange støtter opp om kommentarene fra Solbakkens støttespillere, er det langt fra alle som blir frustrert over nordmannens sorti i klubben.

- Bundesliga er ikke Danmark. (...) En god trener kan også trene og motivere middelmådige spillere slik at de gir alt på banen. Som menneske kan han være en flott fyr, men jeg gråter ingen tårer for ham som trener. Hans handlinger, utskiftninger, drastiske endringer, opplæring osv. har sviktet fullstendig og vil fortsatt forbli uforklarlige, hevder en supporter som er glad for trenerskiftet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere