RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Tror jeg ble dopet ned

Foto: ADFP/Scanpix
Derfor ble Nicklas Bendtner tatt med buksene nede.

Danske Nicklas Bendtner har aldri vært den snilleste gutten i klassen. Den storvokste spissen har havnet i trøbbel ved en rekke anledninger de siste årene.

24-åringen har ikke vært redd for å si hva han mener og troen på egne ferdigheter har tidvis vært større enn hva han har bevist på banen.

Privat har også dansken levd et noe utsvevende liv. Festligheter og alkohol har ved flere anledninger vært kilden til skandaleoppslag rundt Arsenal-spilleren.

Etter et tap for Manchester United i 2009 skal dansken for eksempel ha slukket sorgene med alkohol og senere blitt observert utenfor utestedet Boujis i London.

- Ble dopet ned
Dette var imidlertid bare starten på moroa den kvelden. Da klokken nærmet seg halv fem om morgenen ble nemlig stjernen kastet ut av nattklubben, tydelig beruset.

Men armanibuksene rundt knærne ble Arsenal-spilleren, som var utlånt til Sunderland denne sesongen, geleidet inn i en ventende bil som kjørte av gårde i høy hastighet.

Episoden førte selvfølgelig til mange overskrifter i de kulørte engelske tabloidene, og ryktene begynte fort å gå rund dansken. Mange mente ha var ferdig i Arsenal.

Det var i forbindelse med fylleepisoden for rundt to år siden at Bendtner nylig uttalte seg til det danske magasinet «Cover Man». Der forklarer han hva som egentlig skjedde den kvelden.

- Jeg var ute sammen med en venn som var på besøk, og vi drakk shots. Da jeg våknet opp på badet dagen etter, husket jeg ingenting, sier dansken til magasinet.

- Klubben hadde vært stengt en stund da jeg ble kastet ut. Jeg tror noen hadde dopet meg ned. Noen hadde selvfølgelig også ringt paparazzifotografene, sier han.

- Ikke idiot lenger
Bendtner forteller videre at han har venner hjemme i Danmark som har opplevd lignende, og at det i verste fall har endt med sykehusopphold for disse vennene.

Selv har Arsenal-spilleren roet seg med drikkingen etter episoden i 2009. Han er fortsatt londonklubbens spiller, selv om framtiden hans i Arsenal ikke ser spesielt lys ut.

- Dagene da jeg sto på bordet og var det største idioten i verden er over. Selv om det selvfølgelig kan bli en runde i ny og ne, sier 24-åringen.

Også nylig havnet den danske spissen i trøbbel. Det skjedde i forbindelse med oppgjøret mellom Sunderland og Manchester United i Premier League nylig.

Ifølge den engelske avisen Daily Telegraph ble Bendtner straffet for å ha kommet 20 minutter for sent og dermed mistet bussen som tok laget til Stadium of Light.

Spissen hadde vært til stede på klubbens taktikkmøte tidligere på dagen.

24-åringen tok drosje til kamparenaen, men vel framme fikk han beskjed av manager Martin O'Neill om at det verken var plass i startoppstillingen eller på benken.

Dette var trolig Bendtner siste sjanse til å spille for Sunderland. Han scoret åtte mål i løpet av låneoppholdet i klubben.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere