- Truer Tevez med gigantsøksmål

Foto: Reuters/Scanpix

Manchester City nekter å gi seg mot Carlos Tevez.

13.12.10 13:05

I helga ble det klart at Carlos Tévez vil vekk fra Manchester City.

Nå virker det imidlertid som om City kommer til å nekte å innfri argentinerens ønske.

Det melder BBC.

- Manchester City har, etter det BBC forstår, bestemt seg for å ikke selge Carlos Tévez i januar, skriver BBC på nettsidene sine.

Klubben skal ha tatt avgjørelsen etter samtaler med eier Sjeik Mansour, og skulle Tevez nekte å spille - eller legge opp - så vil klubben saksøke ham for kontraktsbrudd. I så fall vil de kreve mange titalls millioner med pund i erstatning.

Legger opp?
Så spørs det hvordan Tevez-leiren reagerer på det. The Sun meldte mandag at spissen, som fortsatt har tre og et halvt år igjen av kontrakten sin med klubben, var innstilt på å legge opp hvis ønsket om å forlate Manchester ikke ble innvilget.

Søndag kveld leverte Tevez også følgende uttalelse:

- Jeg har tenkt en masse på dette i det siste, og det er helt feil at det er andre som har påvirket meg. Jeg ønsket å dra i sommer, men ble overbevist til å komme tilbake. Dessverre har ikke følelsene mine forandret seg. Jeg er trist over at ledelsen nå lager en helt annen virkelighet av dette. Forholdet mitt til visse individer og ledere i Manchester City kan ikke lenger repareres, selv om jeg ikke vil utbrodere om dette akkurat nå. De vet imidlertid hva jeg mener. Jeg har fortalt dette til dem.

- Uheldig
Manager Roberto Mancini og klubben skal selvsagt ikke være spesielt glad for forstyrrelsen.

- Dette er både uheldig og lite velkomment. Vi fokuserer imidlertid på kampene som kommer, skrev de i en uttalelse på nettsiden sin søndag.

Og nå ser det altså ut som om de ikke vil la seg presse av Tevez.

Manchester City avanserte til 2. plass i Premier League i helga, etter 3-1-seieren borte over West Ham. Tevez var suspendert i den kampen, men har vært en viktig brikke for laget i de 17 månedene han har spilt for dem etter overgangen fra Manchester United sommeren 2009. Han scoret 23 mål i fjor, og har nettet ti av lagets 24 mål så langt denne sesongen.

Kanskje blir det ikke flere.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag