RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Tull å snakke om gull

(foto: scanpix)
Sist oppdatert:
Rio Ferdinand avviser alt snakk om at Manchester United kan stjele Premier League-tittelen fra Chelsea.

Ferdinand vil ikke la seg rive med til tross for at avstanden mellom Chelsea og United, som en gang var på hele 18 poeng, nå har skrumpet ned til sju. Og det bare på litt over tre uker.

United har vunnet åtte strake kamper i ligaen, mens Chelsea så smått har begynt å vise vaklende tegn. Det er seks kamper igjen av sesongen, inkludert et oppgjør på Stamford Bridge de to tittelkandidatene imellom. Og stadig flere tror nå at Sir Alex Ferguson kan snyte sin portugisiske managerkollega for gullet.

Det scenarioet velger ikke Rio Ferdinand å tenke så mye på. Hans fokus er primært å havne foran Liverpool på tabellen, bli nummer to og sikre United en automatisk plass i neste års Champions League.

- Vi konsentrerer oss fortsatt om å bli nummer to. Skulle det skje noe utover det, vil det være fantastisk. Men å tenke på noe annet enn å bli nummer to i øyeblikket, vil være dumt. Vi er fem poeng foran Liverpool nå, men det er ingen mulighet for at vi tar vekk foten fra gasspedalen akkurat nå. Vi kan ikke bli selvgode i jakten på 2. plass, mener han, ifølge The Sun.

Dersom United likevel skulle klare ligagullet, vil det være et eventyr, mener United-stopperen. Søndag kommer formlaget Arsenal til Old Trafford.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere