RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Calle Törnström / SCANPIX

- Tvilte aldri på Sigurd

Sist oppdatert:
Espen Bredesen var bombesikker på at Sigurd Pettersen ville holde hodet kaldt og sikre sammenlagtseieren i hoppuken.

Mens tv-seerene bet negler, Arne Scheie gikk opp i fistel og hovedpersonen selv var kjempenervøs, var Norges forrige sammenlagtvinner aldri i tvil: Sigurd Pettersen kom ikke til å rote bort den soleklare ledelsen. Bredesen hadde til og med Pettersen som favoritt til dagens renn.

- Etter å ha sett prøvehoppingen i går sa jeg at jeg trodde Sigurd komme til å vinne avslutningsrennet, sier Bredesen til TV 2 Nettavisen.

- Sigurd var nok veldig nervøs før rennet, men det går an å gjøre det bra likevel. Han er flink til å holde fokus på de rette tingene, mener den tidligere hoppukevinner som i dag er NRKs ekspertkommentator.

Hoppukevinneren fra 1994 mener Norges nye hoppstjerne har de rette egenskapene for å bli et stort navn også i fremtiden.

- Han har de menneskelige egenskapene som skal til. Han er ydmyk, og bryr seg ikke så mye om pengene eller bilen han vant i dag. Han trener hardt og er nøyaktig og fokusert. Jeg er sikker på at han kommer til å være blant verdens beste hoppere i årene fremover, hvis han holder seg unna skader, tror Bredesen.

- Hvordan føles det å ikke lenger være mannen det refereres til som Norges siste hoppukevinner?

- Hehe. Jeg kommer jo alltid til å beholde den tittelen. Men det er kjempeartig at det kommer andre til. Dette har Sigurd virkelig fortjent.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere