*Nettavisen* Sport.

- Tyngre uten Raphaël

Foto: (FOTO: Heiko Junge/Scanpix)

Egil Gjelland har ikke lagt opp. Ikke ennå.

Vinteren ble ikke helt som 33-åringen hadde tenkt seg. Etter landslagsvrakingen for et år siden, fikk Gjelland få sjanser i verdenscupen i første del av sesongen. Men etter hvert slapp han til både i Lahti, Holmenkollen og Khanty Mansiysk – uten å oppnå de helt store resultatene.

- Det ble vel ikke de helt store resultatene, men helt greit ut fra forutsetningene. Det var ikke bra, men heller ikke dårlig, oppsummerer mannen med stafettgull fra både VM og OL.

Lyst til å fortsette
Foreløpig har han ikke bestemt seg for om det blir mer skiskyting på toppnivå.

- Jeg har veldig lyst til å fortsette, men har ikke helt bestemt meg, sier Gjelland til Nettavisen.

- Når tar du avgjørelsen?

- Jeg har egentlig ikke satt meg noen frist.

Trente med Poirée
- Hva avgjør?

- Hvilke andre alternativer jeg har. Det kan hende jeg finner ut at jeg skal drive med noe annet. Vi får se. Motivasjonen har jeg, understreker Gjelland.

At Raphaël Poirée valgte å legge opp kan påvirke Gjellands avgjørelse. Gjelland og Poirée har funnet seg hver sin Skjelbreid-søster, og sist sommer trente de mye sammen.

- Spiller inn
- Det er klart at sånne ting spiller veldig. Det blir tyngre uten Raphaël. Men treningsjobben må man uansett gjøre selv, poengterer Gjelland.

Landsaget i skiskyting for 2007/08 er ikke tatt ut, men det er ingen grunn til å tro at Egil Gjelland blir tatt inn i varmen igjen ut fra resultatene i vinter.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.