RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Tyskland vraker Gomez

Foto: AFP PHOTO/ PATRIK STOLLARZ
Sist oppdatert:
Tysk avis hevder stjernespissen blir benket mot Hellas.

Mario Gomez har bøttet inn mål både for Bayern München og Tyskland den siste tiden, og spissen har så langt imponert i EM.

Mot Portugal scoret måljegeren vinnermålet, og mot Nederland satte han to baller i kassa.

Men selv om Gomez har vært en skikkelig målsnik for tyskerne så langt, var han ikke like imponerende mot Danmark i siste gruppekamp. Da sto Lukas Podolski fram.

Tyskland møter Hellas til kvartfinale i EM fredag, og det kan bli uten Gomez fra start. Ifølge den tyske avisen Bild vil en annen spiss få sjansen.

Miroslav Klose har i mange år vært tyskernes hovedvåpen på topp, men har så langt levd i skyggen til Gomez i årets EM. Fredag kan han altså få sjansen.

Bild skriver nemlig at trener Joachim Löw ønsker å satse på veteranen fra start mot grekerne. Klose har spilt 119 landskamper for Tyskland og scoret 63 mål.

Bare legenden Gerd Müller har scoret flere ganger med sine 68 landslagsmål for Tyskland.

Grunnen til at Löw nå ønsker å bruke Klose, er ifølge Bild at veteranen passer bedre sammen med playmaker Mesüt Özil.

I tillegg vurderer treneren også å sette Lukas Podolski og Thomas Müller på benken og gi André Schüerrle og Marco Reus sjansen.

Mens Gomez gjerne vil ballen og kun har nese for mål, er Klose en spiller som kan Özil og de andre kan kombinere mer med, og dermed skape mer variasjon i angrepsspillet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere