RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Reuters/Scanpix

- Uaktuelt å hente Beckham

Chelsea-boss José Mourinho insisterer på at det er helt uaktuelt å forsøke å lokke David Beckham til Stamford Bridge.

Mourinho innrømmer at han jakter på en «storspiller» til sommeren, men benekter at det dreier seg om Englands landslagskaptein.

- Nei, det er ikke Beckham. Ikke det at jeg ikke liker ham som person eller spiller, men han er ikke ideell for oss på grunn av posisjonen han spiller i eller hvordan laget vårt spiller, sier Mourinho til den portugisiske avisen A Bola.

Beundrer Coleman
Chelsea-treneren letter også litt på sløret om sitt møte med Premier League og engelsk toppfotball.

- Jeg liker Middlesbrough, og Steve McClaren. Men den manageren jeg liker best i engelsk fotball er (Fulhams) Chris Coleman. Han er en god leder, og meldingene han leverer til spillerne i både gode og dårlige perioder viser at han kan coache et storlag.

- Han har tilstedeværelse, og vet hvordan han skal endre laget underveis i kampene.

Vil forlenge
Den tidligere Porto-treneren røper at debutsesongen i Premier League har gitt mersmak, og at han ønsker å forlenge avtalen sin med Chelsea.

- Jeg har en kjempegod fireårskontrakt som jeg aldri hadde drømt om at jeg skulle få, og jeg vil absolutt ikke endre noe ved den. Intensjonen er å forlenge kontrakten. Jeg er 42 år, og dersom jeg får tilbud om å forlenge vil jeg slå til.

- I mine øyne har jeg 13-15 år igjen som trener. Jeg vil ikke fortsette til jeg er like gammel som Sir Bobby Robson eller Sir Alex Ferguson, som er 62 år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere