RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Uaktuelt å sparke Rekdal

Sist oppdatert:
For Vålerenga-styret var det helt uaktuelt å sparke Kjetil Rekdal.

Mandag kveld trakk Rekdal seg som Vålerenga-trener. Hadde han ikke gjort det, ville han fortsatt i jobben også videre. Det bekrefter leder for Vålerenga-styret, Odd Skarheim.

- Nei. Hans stillingen var ikke noe tema, sier Skarheim til TV 2 Nettavisen.

- Overhodet ikke?

- Nei. Vi har jo faste styremøter hver måned hvor vi har et punkt som heter sportslig status. I den sekvensen har vi diskutert Kjetil Rekdal og lagets prestasjoner, og sånn sett har vi hatt en løpende evaluering av ham hele veien.

- Men sesongen må ha vært en stor nedtur for dere?

- Ja. Men mest av alt har han vært misfornøyd selv. Det er jo han som nå har kommet til oss. Det viser storhet. Det er sjelden man ser sånt som dette her, sier Skarheim.

- Men selv om hans posisjon ikke har vært et tema, så er det bedre at han går hvis han ikke er motivert. I denne jobben må man være på tå hev hele tiden. Og de som kommer inn er veldig motiverte. I Myhre, Aabrekk, Drillo og Bohinen var vi også en gjeng med drivende dyktige folk som skal drive klubben videre, sier Skarheim.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere