*Nettavisen* Sport.

- Uaktuelt med England i sommer

Foto: Dag Langerød (TV 2 Nettavisen)

HOSLE (TV 2 Nettavisen): Tore André Flos agent, Gunnar Martin Kjenner, regner med at stryningen spiller ett år til i Siena, og at en overgang til England er uaktuelt i år.

27.05.04 06:39

Flo har vært fast denne sesongen i Siena. Det ble åtte mål og Siena reddet plassen. I vinter ble han først koblet til AC Milan. Så kom rapportene om at familien ikke trives altfor bra i Italia.

- Men planen er ett år til i Italia. At jeg blir der ut kontraktstiden, sier Flo til TV 2 Nettavisen.

Familien ønsker seg tilbake til London-området, men Flo har ikke hastverk.

- Vi kan nok se helt bort ifra England til sommeren. Skulle det skje noe er det mest nærliggende at det blir et klubbskifte i Italia. Håpet er at Tore André fullfører kontrakten med Siena. Så får vi ta eventuell flytting til London når han da er Bosman-spiller, sier agent Gunnar Martin Kjenner.

- London kan jeg dra til om fem år også, sier Flo selv.

- Hvordan har året i Italia vært?

- Det har vært lærerikt med tanke på kultur og språk, og det blir stadig lettere. Planen er å lære italiensk så fort som mulig, sier Flo.

- På banen da?

- Det var utrolig artig at vi klarte å holde plassen. Folk var så glade at man skulle tro vi hadde vunnet europacupen. Jeg kunne nok scoret flere mål. Man blir vel aldri helt fornøyd. Men jeg spilte i Serie A, var fast på laget og vi klarte å holde oss. Jeg er kjempefornøyd, fortsetter han.

Noe å bevise
Han avviser at han føler noe press før kampen mot Wales. Og det til tross for at han ikke var med sist, og fikk karakteristikken «tung og sliten» mot Serbia.

- Det er viktig å spille bra, men jeg føler ikke at jeg har noe spesielt press på meg. Og nå føles kroppen lett og fin, sier Flo videre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.