*Nettavisen* Sport.

- Ufortjent at Norge fikk poeng

Foto: Stian Lysberg Solum

Danskene ergrer seg etter at seieren glapp mot Norge.

27.03.11 10:18

NORGE-DANMARK 1-1:

ULLEVAAL STADION (Nettavisen): Norge gjorde ingen god landskamp mot Danmark, og scoret på den eneste store sjansen de hadde i løpet av kampen. Erik Huseklepp kombinerte fint med innbytter Daniel Braaten og satt ballen i nettet bak danskenes keeper Thomas Sørensen i det 81. minutt. En scoring som kan vise seg å bli livsviktig senere i EM-kvalifiseringen.

Det var skuffede danske spillere Nettavisen snakket med etter kampslutt.

Ufortjent
- Vi får ett poeng, men ville mye heller hatt tre. Det er ufortjent at vi ikke vinner denne kampen. Norge har én sjanse og scorer på den, sier danskenes wonderkid Christian Eriksen til Nettavisen.

- Jeg er sikker på at vi får tre poeng når vi skal spille mot Norge på hjemmebane, legger han til.

Liverpool-spiller Christian Poulsen deler Eriksens skuffelse over det ene poenget.

- Det er en skuffelse slik kampen utviklet seg. Jeg synes ikke at vi spiller en stor kamp, men vi har kontroll på Norge. Vi skulle gjerne hatt med oss alle tre poengene hjem til Danmark, sier Poulsen til Nettavisen.

- Scorer ut av ingenting
Mannen som slapp inn det norske målet, Danmark-keeper Thomas Sørensen, mener Danmark burde ha forlatt Ullevaal med seier.

- Selvfølgelig er jeg skuffet. Vi hadde lyst til å ta alle poengene med hjem, og det lykkes vi nesten med. Vi styrer kampen, men så scorer Norge ut av ingenting. Sett i et større perspektiv, er ett poeng her et ok resultat, men akkurat nå er jeg veldig skuffet, sier Sørensen i pressesonen etter kampen.

- Når vi kommer til Parken, der det er en bedre bane og mer plass, da vil vi også skape flere sjanser enn vi gjorde på Ullevaal. Da skal vi vinne, sier han.

- Vant ett poeng
Morten Gamst Pedersen mener det var greit med uavgjort mot danskene.

- Det var ingen god fotballkamp, og ingen av lagene spilte sin beste fotballkamp, for å si det sånn. Til syvende og sist vant vi et poeng, og det var viktig med tanke på stillingen i gruppa, sier Gamst Pedersen til Nettavisen.

Han har ingen god forklaring på at Norge kun skapte én stor målsjanse gjennom 90 minutter på hjemmebane.

- Det var et godt spørsmål, og vi hadde gjort noe med det hadde vi hatt fasiten på det. Vi tar selvkritikk på at vi ikke klarte å prestere bedre, avslutter Gamsten.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.