- Ufyselige spillere i Molde

Arild Stavrum ypper til ordkrig. Kjernen-leder John Inge Korsgat slår tilbake med full tyngde.

28.04.06 11:26

- Arild Stavrum har aldri sagt noe vettugt. Den mannen har for lengst mistet all injurierende kraft, fastslår Korsgat overfor TV 2 Nettavisen.

Kjernen-lederen humrer godt når han hører hva den ferske Molde-treneren har sagt til Aftenposten i forkant av søndagens hatoppgjør mot Rosenborg på Lerkendal:

«Jeg anser RBK som outsidere til en plass i Royal League. Rosenborg var gode for tre år siden, det er derfor de blir tippet på topp nå» sa Stavrum der.

Og:

«De havnet midt på treet i fjor og har ikke hentet inn nye spillere av betydning.»

Har ikke peiling
- Hvis han sier det, så kan han umulig ha fått med seg hva som har skjedd på spillermarkedet. Hvis han mener Karim Essediri, Yssouf Kone, Lars Hirschfeld og Steffen Iversen ikke er spillere av betydning, så får det stå for hans regning. Det viser jo bare nok en gang at han ikke har peiling, fastslår Korsgat.

Han bekrefter at Molde ubetinget er erkefiende nummer én for RBK-fansen.

- For det første er det jo det nærmeste man kommer et lokaloppgjør. For det andre har Molde hatt en tendens til å overbefolke laget med ufyselige spillertyper. Nå har de jo klart å sende et par av de mest ufyselige til Vålerenga, men det er fortsatt nok å ta av, sier Korsgat.

At Rosenborg vinner søndagens kamp, er han ikke i tvil om.

Verste som kan skje
- Det har skjedd at vi har tapt for Molde på Lerkendal, men det skal ikke skje igjen. Jeg har sagt at Rosenborg bør ha åtte poeng etter fire kamper. Det har vi med seier over Molde, konstaterer han.

- Hvor ille er det å tape for Molde?

- Det er det verste som kan skje, spesielt på Lerkendal. Rosenborg har hatt noen blemmer i cupen, men å tape mot Hønefoss er ingenting mot å bli slått av Molde. Om det går aldri så galt i serien, er det aller viktigste likevel å ha Molde bak oss på tabellen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.