*Nettavisen* Sport.

- Umulig å erstatte Kvisvik

Foto: (FOTO: ERLEND AAS/SCANPIX)

Ivar Hoff tror ikke det er mulig for Brann å erstatte Raymond Kvisvik. Se hva ekspertene mener om Kvisvik-salget her.

24.06.05 07:17

Kvisvik forlater Brann og Bergen i sommerferien. Foreløpig har de gulljagende bergenserne ingen erstatter på plass. Petter Vaagan Moen kommer først etter sesongen.

Ekspertene er ikke i tvil om at Brann nå står svekket tilbake. Spørsmålet er om klubben klarer å hente inn en fullgod erstatter. For det må en eller annen kantspiller til - hvis gullhåpet skal kubbe lever utover høsten.

- Det kommer an på hvem de henter. De bør etter min mening hente en kantspiller på hver side, men MÅ hente en venstrekant i sommer for at gull skal være realistisk, sier Canal Plus-ekspert Lars Tjærnås til TV 2 Nettavisen.

- Umulig å erstatte
TV 2-ekspert Ivar Hoff mener at Brann uansett er svekket i gullkampen, og at det er høyst tvilsomt om laget i det hele tatt er i stand til å erstatte Kvisvik.

- De får ikke erstattet Kvisvik. Det var på grunn av Kvisvik at Brann fikk løftet seg ut av den situasjonen de var i da han kom til klubben. Og den scoringen han gjorde mot Rosenborg sist var på nivå med det Brasil driver med i prøve-VM. Raymond har en unorsk måte å gjøre ting på. Han har glimt i øyet, og en replikk som hjelper lagkameratene til å få lavere skuldre, sier Hoff.

Tenk høyre
Canal Plus-ekspert Nils Johan Semb mener at Brann ikke nødvendigvis bør være så opptatt av å forsterke venstrekanten.

- De trenger en kantspiller, men i og med at Vaagan Moen er klar for neste sesong så bør man kanskje tenke litt motsatt. De bør kanskje heller kjøpe en høyrekant. Cato Guntveit kan jo like gjerne spille på venstre- som på høyresiden.

Semb er forøvrig veldig spent før mandagens toppkamp i Trondheim.

- Taper RBK, kan man nok sette et kryss over dem i gullkampen, sier han.

NRKs Torgeir Bjarmann er spent på hva Brann kommer opp med i løpet av sommeren.

- Jeg regner med at de kjøper noe annet i sommer, men de har så mange kvalitetsspillere offensivt at de ikke lenger er så avhengige av Kvisvik som de var. Brann er fortsatt blant gullfavorittene, sier han.

Hva synes du om kjøpene og salgene i Brann, og får det konsekvenser for høstsesongen?

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag