*Nettavisen* Sport.

- Umulig å stoppe Steven Gerrard 

Foto: (FOTO: AP PHOTO/SCANPIX)

Manchester United-legenden Bryan Robson mener at Liverpools Steven Gerrard kanskje er verdens beste spiller akkurat nå.

02.01.06 10:26

Robson, nå manager i WBA, fikk se Gerrard herje da WBA røk 0-1 for de røde på Anfield lørdag. Etterpå lot han godordene hagle.

- Han er en av de beste midtbanespillerne i verden akkurat nå. Kanskje den aller beste. Han er en fantastisk spiller. Han gjør alt man ber han om å gjøre ettersom han er god på alt. Han er god i lufta, kan takle, sentre og skyte. Og han kan utfordre motstandere. I tillegg er han kjapp - både i beina og hodet. Han spiller også med en voldsomt entusiasme og driv. At han har så mange kvaliteter betyr også at han kan bekle alle roller på midtbanen. Det gjør han enda mer verdifull, sier Robson ifølge The Sun.

For Liverpool-fansen er Robsons oppsummering godt kjent. Gerrard har hatt en fantastisk sesong, og er en av hovedgrunnene til at Liverpool - sammen med Manchester United - er hovedutfordrerne til Chelsea denne sesongen. I den grad noen kan nevnes som utfordrere til Stamford Bridge-laget.

- Gerrard er mest effektiv som offensiv midtbane, men kan også bekle den defensive rollen eller spille på kanten, fortsetter Robson.

På TV 2 Nettavisens spillerbørs fra Premier League har Gerrard en suveren ledelse så langt - med et enormt snitt.

Se her for spillerbørsen.

Se her for Gerrards statistikk denne sesongen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag