*Nettavisen* Sport.

- United burde heller kjøpt Gerrard

Uniteds supporterklubb gleder seg over kjøpet av Wayne Rooney, men ville heller hatt Liverpools midtbanestrateg Steven Gerrard. Si din mening.

01.09.04 18:53

Har United kjøpt riktig? Ta debatten her

- For meg personlig ville jeg heller brukt 350 millioner kroner på å styrke midtbanen i Manchester United, med en spiller som Steven Gerrard i Liverpool. Men nå ble det slik at Gerrard ikke var tilgjengelig, og det var Wayne Rooney, sier formann Marius Silseth i Manchester Uniteds supporterklubb i Skandinavia til TV 2 Nettavisen.

Silseth understreker likevel at Manchester United er en perfekt klubb for Wayne Rooney. 18-åringen har tidligere vært i fokus for utenomsportslige hendelser, blant annet har han blitt avbildet på et bordell i Liverpool.

- Sir Alex Ferguson har vist flere ganger tidligere at han kan temme kontroversielle spillere. Det viste han ikke minst da han fikk orden på Eric Cantona, som før han kom til United kanskje var den største urokråka i fotball-verdenen, mener Marius Silseth.

Fire toppsspisser
Manchester Uniteds manager Sir Alex Ferguson har nå fire toppsspisser å velge mellom når han skal ta ut førsteoppstillingen. Fra før har den engelske storklubben Louis Saha, Ruud Van Nistelrooy og Alan Smith i sin angrepsrekke.

- Da Manchester United vant trippelen i 1999, hadde de Ole Gunnar Solskjær, Teddy Sheringham, Dwight Yorke og Andy Cole i angrepet. Jeg tror Ferguson denne sesongen satser på å skifte mellom å bruke Van Nistelrooy, Smith, Saha og Rooney på topp, tror Silseth.

- Men med Rooney, Ronaldo, Fletcher, Smith og de andre ungguttene i Manchester United, er Sir Alex Ferguson i ferd med å bygge opp et nytt storlag bestående av unge og etablerte spillere. Ferguson legger opp til et generasjonskifte, legger han til.

Gull til Arsenal
Marius Silseth i Manchester Uniteds supperklubb tror likevel gullet i Premier League går til Arsenal denne sesongen.

- Arsenal blir nok for sterke i år også. Men jeg tror Chelsea sprekker, og Manchester United tar sølvmedaljen foran dem, fastslår formannen i Uniteds supporterklubb.

- Men neste år - da blir det gull-jubel på Old Trafford, spår Silseth.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.