RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- United får kamp om Lindegaard

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove (SCANPIX)
Sist oppdatert:
To andre Premier League-klubber skal være interessert.

Den siste tiden har det gått en del rykter rundt Aalesund-keeper Anders Lindegaard og en overgang til Manchester United.

Ledelsen i AaFK har etter hvert også medgitt at interessen fra den engelske klubben er reel, men at keeperen vil bli dyr.

Ifølge The Daily Mail er imidlertid ikke Sir Alex Ferguson den eneste som har målvakten på blokka. To andre klubber i Premier League skal også være interessert i 26-åringens tjenester.

Det som likevel taler i Uniteds favør, er at det røde håper å få til en avatale der de kan låne Lindgaard tilbake til AaFK.

Old Trafford-klubben har lenge vært på keeperjakt, siden veteran Edwin van der Sar fyller 40 år i oktober. Enn så lenge har man imidlertid ikke lykkes med å finne rett erstatter.

Lindegaard startet karrieren for Odense hjemme i Danmark, og har også vært utlånt til Kolding FC. Han kom til Aalesund på lån i 2009, før overgangen ble permanent før årets sesong.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere