RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(SCANPIX)

- United fortsatt bedre enn oss

Sist oppdatert:
Bookmakerne har Chelsea som gullfavoritt, men Chelsea-manager Claudio Ranieri hevder fortsatt at laget er dårligere enn Manchester United. Hva mener du?

Chelsea topper Premier League. Ett poeng foran Arsenal. Fire foran Manchester United. Søndag imponerte laget med en meget fortjent seier mot nettopp de regjerende mesterne, men likevel mener Ranieri at sitt lag ikke er like godt som Uniteds.

- Hvis jeg sammenlikner søndagens prestasjon med det nivået Arsenal og Manchester United befinner seg på, vil jeg si at vi spilte en god kamp med mye vilje. Men for å bli som Arsenal og United må vi bli flinkere til å holde på ballen, sa Ranieri etter kampen.

SI DIN MENING:
Hvor gode er Chelsea?
Best i Premier League
Like gode som de to andre
Fortsatt bare nummer tre

Se resultat

- Hadde vi vært like gode som de to lagene ville vi holdt ballen i laget mye mer. I stedet ventet vi på at United skulle gjøre noe. Vi må bli flinkere til å kontrollere kampene, la han til.

- Vi har en sjanse nå
Men selv om Ranieri hardnakket hevder at laget fortsatt har et stykke å gå, var han selvfølgelig storfornøyd med poengene.

- Jeg vinner gjerne tittelen. Hvis den ble avgjort over to kamper, og vi måtte til Manchester i returkampen, ville vi hatt en sjanse. Denne kampen gir oss god selvtillit, sier han.

Den engelske bookmarkeren William Hill satte for første gang opp Chelsea som tittelfavoritt etter søndagens kamp.

P.S: Den siste spilleren som scoret mot Chelsea, var Notts Countys Mark Stallard i en ligacupkamp 29. oktober.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere