RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- United fortsatt størst

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Manchester City har stormet til toppen av pengetabellen, men Ryan Giggs er ikke bekymret for rivalen.

Manchester United-legenden tror det kommer til å ta City mange, mange år å innhente Uniteds forsprang – tross deres ferske kjøpekraft.

- City har den rikeste eieren i fotballverdenen, men jeg ser fortsatt på United som verdens største klubb, fastslår Giggs overfor The Times.

Det tross at talsmannen for de nye arabiske eierne av City, Dr. Sulaiman al-Fahim, er skråsikker på at et maktskifte er rett rundt hjørnet.

Vil ha Ronaldo
En av uttalelsene som har kommet fra Dr. Sulaiman, er at City kommer til å by på Uniteds Cristiano Ronaldo, og at man da får se om Ronaldo mener alvor med at han vil spille for verdens største klubb.

- United har en status og historie som det har tatt mange år å bygge opp. Det strekker seg tilbake til 50- og 60-tallets Busby Babes og spillere som Bobby Charlton og George Best. Det blir interessant å følge City i tiden framover, men det vi har i United er noe spesielt, sier venstrevingen.

Manchester United har Skandinavias største supporterklubb, og er også populær i store deler av den øvrige verden. Det mener Giggs understreker at den blå klubben i Manchester har en lang vei å gå.

- Chelsea ikke relevant
- Når vi har sesongoppkjøringen i utlandet, ser vi dette. Vi har fans i India, Kina, Sør-Amerika. Den populariteten er takket være vår historie. Penger gir deg ikke nødvendigvis det, poengterer Giggs.

Han mener at å sammenligne City med Chelsea, som har opplevd et stort oppsving i suksess etter at styrtrike Roman Abramovitsj begynte å pøse penger inn, blir feil.

- Chelsea var allerede et topp tre- eller firelag da Abramovitsj tok over, mens City er mer midt på tabellen, framhever Giggs.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere