RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- United hadde ligget midt på tabellen

Foto: Scanpix/Annette Sand Dørum
Sist oppdatert:
Arsene Wenger mener Manchester United hadde ligget midt på tabellen om tv-repriser hadde blitt tatt i bruk for å hjelpe dommerne.

Sir Alex Ferguson begynte den nygamle ordkrigen i helgen da han påsto at Wenger hadde oppført seg en smule aggressivt i spillertunnelen etter det forrige ligaoppgjøret klubbene imellom. United slo Arsenal 2-0, og tumultene i etterkant mangler foreløpig sidestykke i Premier Leagues historie. Håndgemeng, pizza- eller suppekasting - detaljene som har kommet fram, minner mest om en klassefest som gikk galt.

Krigsstien
Wenger svarte på Fergusons siste utspill ved å riste på hodet og si at han ikke orker å svare på spørsmål som dreier seg om Ferguson. Han ønsket sogar å få Ferguson straffet av det engelske fotballforbundet for uttalelsene.

Nå er Arsenal-manageren på krigsstien igjen.

- Vi trenger tv-repriser. United hadde ligget midt på tabellen hvis dommerne hadde hatt fordelen av å kunne bruke repriser, sier Wenger til The Sun.

- Han søker konfrontasjoner, før han deretter ber personen han konfronterer, om å be om unnskyldning. Ferguson er ikke helt god. Han har gått for langt denne gangen og mistet troverdighet ved å si det han har sagt, sier manageren videre.

Ingen straff
Så langt har FA bestemt seg for å la ordkrig være ordkrig. Noen straff til noen av managerene blir ikke aktuelt. Foreløpig.

1. februar møtes lagene igjen på Highbury. Den kampen blir trolig dømt av Graham Poll.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere