RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- United har hatt flaks

Foto: PA Photos/Scanpix
At Manchester United fortsatt er ubeseiret, skyldes flaks. Det mener Arsène Wenger.

21 ligakamper. Tolv har endt med seier, ni med uavgjort. Manchester United har ennå til gode å tape i Premier League denne sesongen og kan dermed bli det første siden Arsenal i 2004 som går ubeseiret gjennom en hel sesong.

- Spør dere meg om United kan klare det? Det er klart de kan, for de har ennå ikke tapt. Har de hatt flaks fram til nå? Helt klart. Vi får se, sier Wenger ifølge The Independent.

Franskmannen er ikke like imponert av Uniteds offensive spill som det defensive, og er spent på hvordan Sir Alex Fergusons gjeng vil takle presset i de fem siste seriekampene, dersom Old Trafford-klubben fortsatt er ubeseiret.

- De er mer solide defensivt enn offensivt, så de kommer seg gjennom kamper. Du så kampen mot Tottenham. De klarte seg unna med 0-0, og Tottenham er et vanskelig lag å besøke. Du kan ikke utelukke at United vil klare det og du kan ikke si med sikkerhet at de vil klare det, sier Wenger.

Lørdag skal Manchester United i aksjon mot Birmingham, som ledes av en mann som kjenner Ferguson veldig godt: Alex McLeish. Sistnevnte dannet stopperpar med Willie Miller da Ferguson var manager i Aberdeen fram til 1986.

Nå må McLeish forsøke å finne nok hull i United-forsvaret til at Birmingham kan reise hjem med tre poeng. Det blir vanskelig - Manchester United har bare sluppet inn sju mål på Old Trafford denne sesongen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere