RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- United har kontaktet ham

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Sir Alex Ferguson kan ha funnet sin «nye» Cristiano Ronaldo.

Alexis Sanchez var en av flere som imponerte under sommerens VM-sluttspill, og den unge chileneren har flere ganger blitt linket med Manchester United i avisene i løpet av den siste tiden.

Så langt har det kun dreid seg om spekulasjoner, men overfor nettstedet sport.co.uk bekrefter nå også spillerens agent at Old Trafford-klubben faktisk følger den offensive spilleren nøye.

21-åringen, som til daglig spiller i italienske Udinese, blir sett på av Ferguson som en ny Cristiano Ronaldo, mener agenten.

- Premier League er veldig interessant, og Manchester United har vært i kontakt med ham, sier agent Fernando Felicevic.

- De har fulgt med på ham og det vil være en mulighet for en overgang i framtiden. Også en annen Premier League-klubb skal ha vist interesse, men ikke kontaktet meg. Enn så lenge er det bare United som har tatt direkte kontakt med meg, sier agenten.

Felicevic avviser imidlertid at en avtale med den engelske klubben allerede er på plass, slik det har blitt hevdet i media.

- Jeg tror ikke dette er det rette tidspunktet å snakke om en overgang. Udinese må holde fokus på å spille bra nå. Dette er bare spekulasjoner i avisene. Vi får se i juni etter at sesongen er over. Akkurat nå trives Alexis bra i Udinese, sier Felicevic.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere