RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

- United ønsker Michael Owen

Sist oppdatert:
Den tidligere Liverpool-helten står på ønskelisten til Sir Alex Ferguson.

Manchester United skal ha tatt kontakt med Michael Owens agent. Ifølge News of the World ønsker manager Ferguson å hente Newcastle-spissen til Old Trafford.

Ferguson tror at han kan få den engelske landslagsspissen for sju millioner pund og håper på en rask avklaring, forteller tabloidavisen.

Den skadeforfulgte franskmannen Louis Saha er på vei ut dørene på Old Trafford. United ønsker derfor en målfarlig spiss som vil gi klubben flere valgmuligheter på topp. Carlos Tevez og Wayne Rooney er førstevalgene nå for tiden.

Michael Owens framtid i Newcastle er usikker. Samtaler om en ny kontrakt skal ikke ha startet ennå, og tynesideklubben forventer dessuten at han aksepterer et kraftig lønnskutt. Owen tjener ifølge News of the World nå 120.000 pund i uka. Newcastle vil ikke gi ham mer enn 80.000.

Det går Owen neppe med på. Et alternativ for Owen blir i så fall å spille ut sitt siste kontraktsår og deretter selv stå fritt til å velge ny klubb.

LIVE: Siste serierunde i Premier League!

Manchester United kan søndag blir seriemester for 17. gang. United har i likhet med Chelsea 84 poeng, men londonlaget har en langt svakere målforskjell. United spiller borte mot Wigan og trenger minst like mange poeng som Chelsea tar mot Bolton.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere