- United sliter virkelig nå

Foto: Getty Images / All over Press

Yaya Touré tror ikke David Moyes kan forsvare lagets ligatittel.

31.10.13 20:40

Når kommende helgs Premier League-runde er ferdigspilt, er over en fjerdedel av kampene allerede unnagjort. Tabellen begynner å ta form og derfor er det også bemerkelsesverdig at Manchester United ligger helt nede på en åttendeplass.

David Moyes har fått en tøff start på sin tid i klubben og har bare ledet laget til fire seire på de ni første ligakampene.

- United sliter, Liverpool imponerer
Det er ikke mer enn åtte poeng opp til ledende Arsenal, men Manchester Citys Yaya Touré tror ikke byrivalen blir å regne med i kampen om årets Premier League-tittel.

- Det vil bli vanskelig for United å forsvare tittelen ettersom de har fått ny manager og virkelig sliter for øyeblikket, sier Toure ifølge Sky Sports.

Den ivorianske midtbaneeleganten mener at Liverpool, som ikke har vunnet en ligatittel siden 1990, blir en sterkere utfordrer til gullet.

- Liverpool er en stor trussel for øyeblikket fordi de har en sterk stall og på grunn av spissene deres. Luis Suarez og Daniel Sturridge scorer mål på bestilling, sier han.

Rodgers: - Vi blir bare bedre
Også Liverpool-manager Brendan Rodgers skjønner at hans mannskap regnes som en reel tittelkandidat denne sesongen.

- Liverpool er et lag som skal vinne trofeer og forventningene er alltid der. Jeg mener vi er god form for øyeblikket og har startet sesongen slik vi ønsket, sier han ifølge Sky Sports.

Til tross for en god start på sesongen, tror Rodgers fortsatt ikke at Liverpool har vist seg fra sin beste side denne sesongen.

- Jeg tror vi bare blir bedre fra nå av. Vi har mange unge spillere som fremdeles utvikler seg, og det gjelder også de to på topp som alle snakker om. Daniel er 24 og blir stadig bedre, mens Luis Suarez har vist forbedring både som spiller og i modenhet.

Kommende helg er det duket for storkamp på Emirates når Arsenal tar imot Liverpool. Manchester City møter Norwich hjemme, mens Manchester United besøker Brede Hangeland og John Arne Riise på Craven Cottage.

P.S. Philippe Coutinho er tilbake i Liverpools tropp etter skade.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.