RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- United vil ha meg

Foto: Knut Fjeldstad (Scanpix)
Sist oppdatert:
Real Madrids eminente keeper, Iker Casillas, sier han vurderer en overgang til Manchester United.

Keeperen sier United har vært i kontakt med hans agent flere ganger med tanke på en overgang til Old Trafford.

- United har vært interesserte lenge. Et tilbud er blitt presentert til min agent og meg, men penger er ikke alt. Jeg liker Premier League, og United er en av få klubber jeg kunne tenke meg å gå til. Uniteds interesse er reell, men det har ikke vært noen forhandlinger klubbene imellom, sier Casillas til Daily Star.

United har lenge slitt på keeperplass, selv om de hentet Tim Howard i forkant av sesongen i fjor. Han hadde en god første sesong, men slet på starten av 2004/2005-sesongen, og Roy Carroll tok over. Det er ventet at sistnevnte forsvinner når kontrakten hans går ut etter endt sesong, og det er tvilsomt om Sir Alex Ferguson vil stole på at Howard finner den stabiliteten som kreves.

Casillas' kontrakt med Real Madrid går ut etter neste sesong, og det har lenge blitt spekulert i at han forsvinner fra Bernabeu til sommeren.

- Jeg trenger å vite så raskt som mulig hva en eventuelt ny kontrakt vil innebære, for jeg har en del viktige avgjørelser å ta i tiden som kommer, sier han.

Det er ikke kjent hvor mye en eventuelt overgang vil være verdt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere