- United vil ikke suspendere Nicky Butt

I TRØBBEL: Nicky Butt ble arrestert tirsdag.

I TRØBBEL: Nicky Butt ble arrestert tirsdag. Foto: Danny Lawson (Pa Photos)

Manchester United avventer eventuelle reaksjoner etter at Nicky Butt ble arrestert.

17.04.19 17:39

Det var Daily Mail som tirsdag kunne avsløre at Butt, tidligere United-spiller og nå sjef for klubbens anerkjente akademi, hadde blitt arrestert angivelig for et overfall i hans eget hjem.

Manchester United har foreløpig ikke kommentert saken, men onsdag ettermiddag melder samme avis at klubben har bestemt seg for at de foreløpig ikke vil suspendere Butt. I stedet vil de se an den videre etterforskningen av saken.

Slår tilbake

Butt skal ha tilbragt store deler av tirsdagen i avhør, men ble senere løslatt mot kausjon. United-profilen ble, ifølge Daily Mail, pågrepet etter at politiet rykket ut som følge av et påstått overfall der en kvinne skal ha pådratt seg et kutt i tommelen.

Onsdag slår imidlertid Butts advokat tilbake.

- Mr. Butt nekter på det sterkeste for alle anklager og mistanker om et overfall og han kommer til å fortsette å samarbeide med politiet i den videre etterforskningen, forteller hans advokat i en uttalelse.

United-profil

Butt spilte 287 kamper for Manchester United mellom 1992 og 2004, og har hatt hovedansvaret for akademiet siden 2006. Han var blant annet svært delaktig i å få frem Marcus Rashford, som herjet for spesielt U18-laget til United før debuten på A-laget.

Butt debuterte for United i 1992, og vant Premier League hele seks ganger under Sir Alex Fergusons ledelse. Tre FA-cuptrofèer og en Champions League-bøtte ble det også på United-legenden, som nå går en usikker United-fremtid i møte.

Butt giftet seg med Shelley Barlow i 2008, og paret har to barn sammen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.