RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: SCANPIX/EPA/Martin Rickett

- United vil selge til Barcelona

Sist oppdatert:
Manchester Uniteds styre har motvillig akseptert å selge Ruud Van Nistelrooy, men de ser heller storscoreren i Barcelona enn i Real Madrid. Hva mener du?

Dermed er det mer og mer som minner om føljetongen forut for salget av David Beckham til Real Madrid.

United-ledelsen skal ifølge The Sun ha gitt klarsignal til å selge superspissen for rundt 350 millioner kroner. Men, som med Beckham, ønsker engelskmennene heller å selge til Barca enn Real, ettersom hovedstadslaget ses på som en av hovedkonkurrentene i europeisk fotball.

Real har gjennom hele sesongen holdt løpende kontakt med nederlenderens agent. Men ifølge The Sun skal United på eget initiativ kontaktet Barcelona med tanke på å la 27-åringen gå til Nou Camp.

Van Nistelrooy har satt inn imponerende 106 scoringer på 142 kamper for rødtrøyene siden overgangen fra PSV Eindhoven for tre år siden. Han signerte en ny fireårsavtale med klubben i januar, men har siden den gang pådratt seg Alex Fergusons vrede. Hollenderen skal også ha kommet på kant med flere lagkamerater.

Hva synes du om et eventuelt salg av Van Nistelrooy? Si din mening i feltet under!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere