*Nettavisen* Sport.

- Unnskyld, Norge

SOUSSE (TV 2 Nettavisen): Serbia og Montenegro benyttet alle mulige triks for å stjele to poeng fra Norge, og lykkes. Etter kampen ba de om unnskyldning. Se bilder fra kampen.

27.01.05 09:37

SERBIA OG MONTENEGRO – NORGE 25-24: De norske spillerne visste at oppgjøret mot Serbia og Montenegro ville bli tøft. Derfor var det ingen overraskelse at det var mange skitne triks ute og gikk når Norge var i angrep.

- De var akkurat som forventet. Akkurat slik som serbere er. Jeg spiller med åtte av dem i Spania, og det er det samme der. Det er alle midler for å vinne. Om du gjør det på en søt måte eller om du gjør det på en jævlig måte, er helt uinteressant, sier Kristian Kjelling til TV 2 Nettavisen.

En som ga igjen med samme mynt, var Preben Vildalen. Forsvarskjempen fra Kristiansand måtte forlate banen med rødt kort tidlig i andre omgang.

- Det ble tøft, men det visste vi. Jeg synes vi taklet det bra, men det er dessverre utrolig små marginer som ikke gikk i vår favør i dag, sier han.

Ba om unnskyldning
Treneren Veselin Vujovic spilte på hele sitt register på benken. Han fikk to minutters utvisning for sin oppførsel, men fortsatte med å gå inn på banen og kjeftet på dommerne uten å få noen som helst form for straff.

Etter kampen måtte assistenten hans Veselin Vukovic og høyreback Vladimir Petric beklage måten kampen utartet seg på.

- De beklaget at det ble krig, men at det måtte bli det når situasjonen var som den var. Det var vinn eller forsvinn for dem, sier Gunnar Pettersen til TV 2 Nettavisen.

For med tap ville det brent ett blått lys med tanke på avansement til mellomspillet for Serbia og Montenegro. Nå kan de selv avgjøre sin egen skjebne. Norge på sin side må nå helst vinne sine to gjenværende kamper mot Tyskland og Egypt.

- Vi ville vinne, men vi visste det ville bli tøft. Hadde vi vunnet, ville vi vært videre. Alt etter det ville da bare vært en bonus. Fordelen er at vi har flere sjanser, sier landslagssjefen.

Norge møter Tyskland i sin fjerde VM-kamp i kveld. En kamp som kan bli en nøkkelkamp for de norske guttene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.