RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Usmakelig av Sollied

Sist oppdatert:
Nils Johan Semb reagerer kraftig på Trond Sollieds slakt av landslaget. - Usaklig og historieløst. I sum blir det usmakelig, sier Semb.

Landslagssjefen var ikke fornøyd med Trond Sollieds uttalelser i Adresseavisen, der Brugge-treneren kritiserte det norske landslaget for å spille kjedelig fotball.

-Pleier ikke å kommentere slikt

- Når prestasjonene våre kritiseres, må man ta utgangspunkt i de kampene vi faktisk har spilt. Vanligvis kommenterer jeg ikke slikt, men dette utspillet er veldig usaklig og veldig historieløst. I sum synes jeg altså det er usmakelig, sier landslagssjef Nils Johan Semb.

- Det er min faglige vurdering. Andre må selvsagt få lov til å mene hva de vil.

- Jeg er ikke enig i at underholdningsverdien på hjemmebane har vært liten. Ser man på de tre siste kvalifiseringskampene hjemme, så har vi spilt fem bra omganger. Bare 2. omgang mot Romania var ikke bra. I privatkampene har det vært opp og ned. Men jeg mener det ikke er riktig å si at underholdningsverdien har vært dårlig, spesielt ikke i kvalifiseringskampene, sier Semb til TV 2 Nettavisen.

Riise også uenig med Sollied

Riise var heller ikke enig med Brugge-treneren.

- Det er synd han sier og mener det, men det er tross alt bare en persons mening. Selv ville jeg betalt for å se Norge på Ullevaal om jeg var tilskuer, for jeg synes alltid det er moro med landskamper, forteller Riise til TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere