RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Usportslig av VIF-spiller

Sist oppdatert:
Kampen pågikk da Vålerengas Tommy Marthinsen la seg ned på isen for å ta armhevinger som straff etter å ha misbrukt en kjempesjanse. Mangel på respekt, mener Stjernen-spillerne.

Vålerenga feida Stjernen av isen med 11-1-seier i torsdagens toppkamp. Da Marthinsen bommet nærmest for åpent mål etter å ha kommet to-én i 3. periode, la han seg ned på isen for å ta 15-20 straffe-armhevinger - mens spillet pågikk.

- Greit at vi spilte en dårlig kamp og ikke var med i det hele tatt, men den type oppførsel synes jeg ikke noe om. Det handler om respekt for motstanderlaget. Det er direkte usportslig, sier kaptein René Hansen til Fredriksstad Blad.

- Det var kun en morsom greie. Det hadde ikke noe motstanderen å gjøre. Publikum synes det var kjempemoro. Det handler om å by på seg selv, sier VIF-trener Knut Jørgen Stubdal til TV 2 Nettavisen.

Hva synes du om Marthinsens påfunn. Si din mening her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere