*Nettavisen* Sport.

- Utesteng dem på livstid

Storhamar-veteranen Ole Eskil Dahlstrøm er opptatt av å promotere norsk ishockey. Nå ønsker han strenge straffer dersom det stemmer at Comet-Lillehammer var fikset.

17.02.05 08:08

Ole Eskil Dahlstrøm forsøker å promotere ishockey som en tøff og fair sport. Men etter avsløringene rundt oppgjøret mellom Comet og Lillehammer, sliter han med hva han skal tro.

- Det er utenkelig i mine øyne. Det skjer såpass mye i ishockey at jeg ikke tror det er mulig å fikse et resultat, sier han til TV 2 Nettavisen.

- Lukter kål
Han har ikke sett noe av kampen selv, men reagerer på at det ble spilt såpass tungt på kampen fra andre steder enn Norge.

- Det lukter litt kål av det. Det er ikke en kamp som folk rundt i Europa er interessert i å spille på. Det er mange kamper i for eksempel engelsk 1. divisjon hvor du får god hjemmeodds. Hvis det er tilfelle at det er spilt tungt på Comet, da er det jo noe spesielt med saken, sier Dahlstrøm.

Han er forsiktig med å sette seg til doms over noen så lenge ingenting er bevist, men han håper at kampen blir grundig gjennomgått.

- Jeg kan ikke dømme noen, men når så mye skjer på en gang, så må en gjøre undersøkelser. En burde sjekke mobiltelefonene deres og se om det dukker opp noe der. Hvis det gjør det, så bør de involverte utestenges på livstid, sier Storhamar-veteranen.

Skal banke Lillehammer
Dahlstrøm tok selv opp saken i Storhamar-garderoben etter trening onsdag og ingen spillere i klubben hadde mottatt noen sms med tilbud om å spille på Comet.

I kveld står han selv ansikt med ansikt med Lillehammer-spillerne. Uansett om de er skyldig eller ikke, lover han at det blir et nytt tap for LIK.

- Vi får banke dem skikkelig i kveld. Folk får spille på Storhamar, så får de i hvert fall en ærlig tjent slant, lover han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.