RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Utrolig deilig seier

Foto: Knut Falch/Scanpix
Sist oppdatert:
- Det var utrolig deilig å vinne i dag, jublet Patric Englund fornøyd etter Vålerengas viktige 3-1-seier over Storhamar. Mandag kan grunnserien avgjøres - da møtes lagene igjen.

- Det var en veldig viktig kamp, og det var utrolig deilig å vinne i dag. D et hadde vært annerledes å reise opp dit i morgen om vi hadde tapt i dag, sa Vålerengas toppscorer Patric Englund til TV 2 Nettavisen etter søndagens seier på Jordal Amfi.

Avgjorde kampen
Etter en litt trå periode, løsnet det litt for Vålerenga i toppkampen mot Storhamar

Patric Englunds 2-1-mål mot slutten av første periode skulle vise seg å avgjøre kampen. Anders Fredriksen fastsatte sluttresultatet til 3-1 med sin scoring etter 26.50.

- Vi spilte bra i dag. I dag var vi veldig fokuserte allerede fra første nedslepp. Sist vi møtte dem - i Hamar - sto det 2-0 til dem før vi hadde kommet i gang, fortalte svensken før han poengterte:

- Men det er langt igjen fortsatt.

Leder med åtte poeng
Vålerenga leder nå Eliteserien med åtte poengs margin til Storhamar. Mandag møtes lagene på ny, denne gang i Hamar. Vinner Vålerenga der, er likevel mye gjort. 11 poengs forsprang blir trolig for mye for Storhamar å hente inn.

- Da er det mye, og da skal vi være veldig dårlige for å miste det. Men d u ser hvor fort det går å tape en slik ledelse med trepoengssystemet. Jeg forsøker å ikke se på hvor mange poeng vi har. Det er en ny kamp i morgen - og vips kan det være fem poeng.

Vålerenga – Storhamar 3-1 (2-1, 1-0, 0-0)
Jordal Amfi
2048 tilskuere

0-1 (11.54) Tom Erik Olsen
1-1 (14.16) Erik Linus Johansson (Anders Fredriksen, Erik Ryman)
2-1 (18.46) Patric Englund (Tommy Marthinsen, Kjell Richard Nygård)
3-1 (26.50) Fredriksen (Joakim Backlund)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere