- Utrolig godt mannskap

Kurt-Asle Arvesens Team CSC presenterte onsdag laget for neste sesong. Fullt av store sykkelnavn. - Dette ser svært lovende ut, sier Arvesen.

24.11.04 15:19

Team CSC har nå alle 25 kontraktene klare før neste års ProTour. Store navn som Ivan Basso, Carlos Sastre og Jens Voigt holder det fortsatt gående på det danske laget.

- Det ser svært lovende ut. Teamet er utrolig godt besatt. Jeg gleder meg allerede til alle samles 3. desember, sier Kurt-Asle Arvesen til TV 2 Nettavisen.

Frykter ikke posisjonen i laget
Onsdag offentliggjorde Team CSC tre nye navn. Allan Johansen (Danmark), Luke Roberts (Australia) og Christian Müller (Tyskland) skal alle sykle for det danske teamet neste sesong.

- Spesielt gledelig er det at Allan Johansen valgte oss. Han er en veldig erfaren rytter, som jeg har syklet på lag med tidligere. Han er en vinnertype, som jeg ser spesielt frem til å samarbeide med, fastslår Arvesen.

Den norske proffsyklisten frykter ikke sin posisjon i laget er truet etter at Team CSC har styrket laget betraktelig foran neste sesong.

- Jeg tror ikke min posisjon i laget forandrer seg i det hele tatt. Jeg har blitt en bedre rytter fra år til år her i CSC, og frykter ikke det blir endringer i min kjøring neste sesong, slår Arvesen fast.

Høye målsetninger
Team CSC-direktør Bjarne Riis varsler høye målsetninger neste sesong.

- Det finnes ingen tilfeldigheter ved de 25 ryttere vi nå har valgt ut. Jeg vet at vi kan og skal levere resultater gjennom hele sesongen med disse syklistene i stallen, slo Riis fast da han presenterte neste års Team CSC.

- Bjarne Riis legger alltid listen høyt. Det er slikt det skal være, svarer Kurt-Asle Arvesen.

Bartoli legger opp
Italieneren Michele Bartoli annonserte forøvrig onsdag at han legger opp som toppsyklist, og blir ikke med i Team CSCs planer neste sesong.

- Det var en svært vanskelig beslutning å ta. Jeg har hatt problemer det meste av denne sesongen, og frykter at det kunne bli verre neste sesong. Derfor kunne jeg ikke risikere å ta en sesong til, og ikke kunne levere de resultatene teamet og jeg selv håpet på, sa Bartoli i en pressemelding.

Slik blir neste års Team CSC:
Ivan Basso
Carlos Sastre
Jens Voigt
Bobby Julich
Jakob Piil
Kurt-Asle Arvesen
Frank Schleck
Andrea Peron
Fabrizio Guidi
Nicki Sørensen
Lars Michaelsen
Tristan Hoffman
Peter Luttenberger
Michael Blaudzun
Manuel Calvente
Thomas Bruun Eriksen
Vladimir Gusev
Brian Vandborg

Nye ryttere:
Christian Vandevelde (USA)
David Zabriskie (USA)
Lars Bak (Danmark)
Giovanni Lombardi (Italia)
Matti Breschel (Danmark)
Andy Schleck (Luxembourg)
Allan Johansen (Danmark)
Luke Roberts (Australia)
Christian Müller (Tyskland)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.