RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Kyrre Lien (Scanpix)

- Vålerenga kan brenne i helvete

Sist oppdatert:
LSK-keeper Stefan Logi Magnusson fyrer opp før lørdagens hatkamp på Ullevaal.

- Vålerenga kan brenne et visst sted, altså i helvete. Der er jeg helt enig med banneret supporterne brukte før kampen i fjor. Det vitner om hvor mye dette betyr for folk i og rundt klubben, sier Magnusson til Romerikes Blad.

Magnusson kom til Lillestrøm like før kampen mellom erkerivalene på Ullevaal i fjor. Da sto islendingen en praktkamp og bidro stort til at gjestene fra Romerike kunne reise hjem med 1-0-seier.

LIVE 17.00: Vålerenga - Lillestrøm

- Helt spesielt
LSK-tilhengerne hadde før fjorårets kamp laget banneret "Brenn i helvete" som preget den ene svingen på landslagsarenaen. Det ga tydeligvis Magnusson tenning. Flere ganger drev sisteskansen hjemmelaget spillere til vanvidd med flotte redninger. Og da kampen så ut til å ebbe ut uten scoringer, dukket LSK-kaptein Frode Kippe opp og skallet inn seiersmålet.

- Frode Kippes seiersmål, og ikke minst de følelsene det genererte, var noe helt spesielt, fastslår Magnusson.

Stygt på Åråsen
Selv om det ble en stor dag for alle med gult hjerte på Ullevaal i fjor, har likevel Lillestrøm noe å revansjere når de reiser til Ullevaal i kveld. Sesongens første oppgjør mellom lagene endte med klare 4-1 til Vålerenga, etter to mål hver av Mohammed Abdellaoue og Luton Shelton.

Det er også Vålerengas fans som har hatt mest å juble for i Tippeligaen i år. Mens Martin Andresens menn kan sikre seriesølvet i kveld, er Henning Bergs mannskap plassert midt på tabellen. Med tre poeng på UIlevaal er imidlertid Lillestrøm godt med i kampen om fjerdeplass til slutt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere