RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vålerenga kan glemme gullet

Sist oppdatert:
Fredrikstads stjerneskudd, 18 år gamle Tarik Elyounoussi, ble ikke imponert av det Vålerenga viste på Fredrikstad Stadion søndag.

FREDRIKSTAD STADION (TV 2 Nettavisen): FFK-VIF 2-1:

- Alt kan skje, men jeg må si at Vålerenga ikke er til å kjenne igjen fra fjoråret. Personlig tror jeg gullkampen vil stå mellom Brann, Lillestrøm og Rosenborg, det er i hvert fall de lagene som har imponert meg mest i seriestarten, forteller unggutten til TV 2 Nettavisen.

- Kan fort snu
Elyounoussi, som fylte 18 år i februar, har vist seg som et svært farlig offensivt våpen for laget fra Plankebyen. Søndag kjørte han til tider karusell med Vålerenga-forsvaret.

- Vålerenga har nok et problem som også vi har slitt litt med i starten - manglende selvtillit. Men det kan jo endre seg fort, for eksempel så vil nok ikke vi i FFK slite med det samme etter denne seieren, gliser han.

Elyounoussi påpeker på at ting fort kan snu i fotballens verden.

- Vålerenga har kommet skjevt ut, men jeg er sikker på at de en dag kommer sterkere tilbake.

- Inspirert av publikum
- Hvordan kan det ha seg at FFK kommer fra flere kamper der man knapt har skapt en eneste målsjanse, til å skape sjanser på løpende bånd i 90 minutter mot Vålerenga?

- Først og fremst er det utrolig inspirerende å spille foran et slikt publikum som vi hadde i denne kampen - man kan jo ikke svikte dem. I tillegg har mange av de andre kampene vært preget av mer kriging enn finspill, spesielt kampen i Kristiansand onsdag. For det tredje mistet vi nok mye av den berømte selvtilliten da vi ble utspilt og tapte 1-3 på Hamar for HamKam for en stund siden.

- Hvordan føles det å være tippeligaspiller i så ung alder?

- Jeg må si det er godt å få spille såpass mye som jeg gjør, og jeg konsentrerer meg veldig på det som er mine arbeidsoppgaver. Men jeg har nok litt å gå på erfaringsmessig, ja, smiler han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere