RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vålerenga selger Wæhler

Foto: Kyrre Lien (Scanpix)
Sist oppdatert:
Kjetil Wæhler fortsetter karrieren i Danmark.

Kjetil Wæhlers karriere i Vålerenga går mot slutten. Etter det Nettavisen erfarer er det kun detaljer som skiller midtstopperen fra en overgang til danske Aalborg.

- Ingen kommentar. Det er så mye rykter nå, og vi kommenterer aldri noe før det er reelt, sier VIF-direktør Pål Breen til Nettavisen.

- Det er så mye snakk om spillere inn og ut av Aalborg, så det vil jeg ikke kommentere, sier også Aalborg-sjef Lynge Jacobsen.

- Kjenner du spilleren?

- Det gjør jeg. Jeg kjenner de fleste spillerne i Norge. I alle fall de beste, legger han til.

Det har ikke lyktes Nettavisen å få en kommentar fra Wæhler selv eller trener Martin Andresen.

På A-landslaget
Wæhler har lenge vært en av Vålerengas nøkkelspillere, og spilte seg i høst også inn på A-landslaget som Brede Hangelands partner i det norske midtforsvaret. Nå fortsetter altså karrieren i Danmark.

Aalborg er regjerende danske mestere etter at de tok gull under RBK-trener Erik Hamrén i fjor. Årets sesong startet imidlertid grusomt, og først da Bruce Rioch forsvant ble det bedring. Under Allan Kuhn ble det en voldsom opptur, og vikartreneren tapte ikke i løpet av sin tid som hovedtrener. Laget slo også Celtic, og fikk med seg uavgjort både mot Villarreal og Manchester United i Mesterligaen.

Kuhn ble imidlertid aldri noe annet enn en vikar, og Aalborg trenes nå av den unge svensken Magnus Pehrsson. Etter halvspilt serie har laget klatret til 6. plass på tabellen, men avstanden opp til serieleder Brøndby er på hele 16 poeng. Etter den gode innsatsen i Mesterligaen er laget videre i Uefa-cupen, og danskene møter Deportivo La Coruna i 16-delsfinalen i februar.

Seks år i Vålerenga
Kjetil Wæhler startet karrieren i Lyn, før han prøvde seg i Wimbledon. Han fikk imidlertid aldri en A-lagskamp for den engelske klubben, og etter et leieopphold i Moss i 2002 har han etterpå vært en nøkkelspiller hos Vålerenga. I fjor ble han koblet til Rosenborg, men det ble ingenting av en overgang.

Nå får Wæhler likevel sjansen til å skrive et nytt kapittel i karrieren. I Aalborg.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere