RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vålerenga vil ha Fowler

(FOTO: EPA/SCANPIX)
Sist oppdatert:
Her er torsdagens heteste overgangsrykter i Tippeligaen.

Det er fotballferie – og åpent overgangsvindu. Alle klubbene i Tippeligaen skal styrke stallen med kjøp og salg.

Dermed er det åpent lende for rykteflommen.

Her er torsdagens rykter:

Les også:Her er de bekreftede overgangene

GRATIS OPPSETT: Følg utviklingen på mobilen

Robbie Fowler skal være ønsket i Vålerenga, melder nettstedet NorskeFans.com. De har snakket med Vålerenga-direktør Jan-Erik Aalbu som ikke utelukker at det kan bli aktuelt å ta kontakt med den gamle målkongen, som er ledig på markedet.

At Vålerenga er på jakt etter en spiss er jo ingen nyhet. Ei heller at Daniel Braaten er en mann Oslo-klubben har vært interessert i. Likevel avkrefter Jan-Erik Aalbu overfor Adresseavisen at Rosenborg-spilleren er tema nå.

Aalbu avviser også at det kan bli aktuelt med en byttehandel der Yssouf Koné går til Vålerenga i bytte mot Kjetil Wæhler, slik NRK meldte onsdag kveld. - Yssouf Koné er reserve. Kjetil Wæhler er Norges beste midtstopper, poengterer Aalbu.

Lappen med Yssouf Konés navn er heller ikke destruert i Kristiansand. Overfor Fædrelandsvennen bekrefter Start-trener Stig Inge Bjørnebye at det ikke er uaktuelt å legge inn et nytt bud.

Samtidig kan Bård Borgersen være på vei bort fra Start. Veteranstopperen har fått null minutters spill på A-laget hittil i sesongen, og er selvfølgelig ikke fornøyd med det. Odd Grenland skal være interessert – hvis Pelle Nilsson forsvinner, skriver Fædrelandsvennen.

Stefan Bärlin er i samme situasjon som Borgersen, selv om det er blitt litt mer spilletid. Esbjerg kan bli svenskens neste arbeidsgiver, hevder Fædrelandsvennen.

Ardian Gashi får ikke spille så mye som han ønsker i Brann. Nå kan han kanskje bli lagkamerat med Alex Valencia i danske AGF Aarhus. - Det er en spiller vi kjenner godt, ja. Han er en dyktig spiller. Personlig så jeg ham live en del ganger da han var i Vålerenga, sier sportssjef i AGF Aarhus Brian Steen Nielsen til iBergen.no.

Erik Huseklepp skal i søkelyset hos tyske Hamburg SV. I hvert fall var han det for en måned siden, røper Bergensavisen. Brann-spilleren har også vært koblet til Stabæk, Lillestrøm, Viking, Odd Grenland, Sandefjord, Vålerenga, Strømsgodset og Tromsø.

Raio Piiroja avkrefter overfor Fredriksstad Blad at han kan være på vei bort fra Fredrikstad, men han skal fortsatt være i søkelyset hos flere engelske klubber.

Heinz Müller er ifølge 100 % fotball så godt som enig med Barnsley om sine personlige betingelser, men Lillestrøm har ifølge Romerikes Blad ennå ikke mottatt noe nytt bud. Det første budet var såpass lavt at den sportslige ledelsen på Åråsen ikke brukte lang tid på å avslå det.

Stefan Gislasons overgang fra Lyn til Brøndby er ennå ikke offisielt bekreftet, men det er ventet at klubbskiftet vil være klart i løpet av kort tid – kanskje i løpet av dagen.

Karim Essediri får forlate Lillestrøm, melder Romerikes Blad. Hvor lett det blir å finne en ny klubb, etter floppstempel i både Rosenborg og Lillestrøm, vil ikke Nettavisen spekulere i.

PS. Alt tyder nå på at Branns Martin Andresen og Odd Grenlands Tommy Svindal Larsen fortsetter i sine klubber ut sesongen. Svindal Larsen har tidligere signalisert at han vill bort, men nå har han snudd, skriver Varden.

Har du hørt andre rykter? Tips oss på sportsweb@tv2.no

Er din klubb smart nok på overgangsmarkedet? Gi ditt råd her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere