RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vålerenga vinner sluttspillet

Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX
Det er tid for årets høydepunkt for hockeygale nordmenn: Sluttspillet. TV 2 Nettavisen har bedt landslagets Per Åge Skrøder tippe hele sluttspillet. Si din mening her!

Den jevneste sesongen i norsk eliteserie på svært lenge er nettopp ferdig. Storhamar ledet med 11 poeng i oktober, Vålerenga med 13 i januar og Storhamar vant til slutt med skarve to poeng.

I tillegg har flere av lagene bak yppet seg med jevne mellomrom.

Det kan derfor gå mot et jevnt og spennende sluttspill. TV 2 Nettavisen har bedt den tidligere Sparta-spilleren Per Åge Skrøder (nylig svensk seriemester med HV71) komme med sine vurderinger.

Bruk kommentarfeltet nederst i saken til å si din mening.

Sluttspill-oppsettet
Kvartfinalene spilles best av fem kamper. Førstnevnte lag spiller hjemme i kamp nummer to, tre og eventuelt fem. Høyest rangerte lag trekkes mot lavest rangerte lag i semifinalene.

Kvartfinalene spilles 26., 27. og 29. februar og eventuelt 2. og 4. mars. Semifinalene spilles 6., 7., 9., 11. og 14 mars. Finaleserien spilles best av sju. Datoene for finalekampene er 16., 18., 19., 21., 23., 25. og 28. mars.

Skrøders sluttspilltips:
Kvartfinaler:
Vålerenga
(2) - Stjernen (7) 3-1
- Jeg tror Vålerenga vinner denne. De er litt forbannet nå som gullet glapp, og vet også hva som skal til i et sluttspill. Selv om Stjernen har vunnet over Vålerenga to ganger i år, tror jeg de får kjørt seg her. Vålerenga blir for sterke.

Storhamar (1) - Bergen (8) 3-0
- Her tror jeg Storhamar blir sterke. De har vært gode i det siste, mens Bergen først og fremst er lettet over å slippe kvalspillet. Storhamar vinner i tre strake.

Trondheim (3) - Stavanger (6) 3-1
- Denne er litt mer åpen. TIK tok bronse i serien. Dette kommer til å bli jevnt, men jeg tror Trondheim tar det. Selv om Stavanger har mange gode finner...

Frisk Asker (4) - Sparta (5) 3-1
- 3-0 til Sparta! Neida, jeg tror Asker går videre. Jeg håper på Sparta, det er der hjertet er, men jeg tror på Asker. De kan komme til å gjøre et bra sluttspill.

Semifinaler:
Storhamar - Frisk Asker 3-2
- Der kan det nok bli jevnt. Storhamar vant 3-1 sist. Jeg tror Storhamar drar det lengste strået, de har et såpass bra lag. Jeg tipper 3-1 til Storhamar.

Vålerenga - Trondheim 3-1
- Det tar Vålerenga. TIK kan klare å forstyrre enga, men oslolaget blir for sterkt. 3-1 til Vålerenga, tipper jeg.

Finale:
Vålerenga - Storhamar 4-2

- Det kan gå begge veier. Men jeg har litt tro på Vålerenga - de har lyst til å revansjere tapet i serien. Keeperne har mye å si i et sluttspill, de må være på topp. Og Vålerenga har to gode keepere.

Per Åge Skrøder tror altså at Vålerenga vinner sluttspillet. Hva tror du?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere