RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Valverde gjør ikke feil

Foto: MG (©TDWSport.com)
Chris Horner hyller Alejandro Valverde, men kritiserer Alberto Contador.

Alberto Contador har en merittliste de fleste syklister kan se langt etter, med seier i de tre største etapperittene.

Til tross for tre tour-seirer er ikke alle like imponert over Alberto Contador. 40-årige Chris Horner har en lang sykkelkarriere bak seg, og er langt fra imponert over Contadors taktiske ferdigheter.

Amerikaneren trekker heller frem en annen spanjol enn Contador, dersom han skal rangere taktiske ferdigheter.

- Valverde gjør ingen feil. Omtrent 99,9 prosent av tiden er han utrolig veloverveid. Han er rolig som en bombe. Han vet hva han kan, og har evnen til å sitte helt rolig, bruke opp sin siste lagkamerat og ellers la noen andre gjøre jobben, sier Horner i den eneste utgaven av Cycle Sport Magazine, ifølge sporten.dk.

- Valverde har alltid imponert meg. Men se på Contador. Hans taktiske ferdigheter er alt annet enn imponerende.

Spanske Alejandro Valverde er nettopp tilbake fra utestengelse, og vant en etappe og ble nummer to sammenlagt i Tour Down Under. Valverde mistet imidlertid sammenlagtseieren på dårligere etappeplasseringer enn Simon Gerrans.

Før utestengelsen var Valverde en fryktet mann i etapperitt og kuperte klassikere. Med sin raske avslutning kunne han vente til avslutningen med å avgjøre, i tillegg til at han ofte hadde gode lagkamerater som han visste å utnytte.

Alberto Contador er også i gang med sin sesongåpning. Spanjolen leder Tour de San Luis etter tre etapper, foran Horners landsmann Levi Leipheimer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere