RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Van Persie blir klar for Real-kampen

Foto: Stefan Wemuth (Reuters)
Sist oppdatert:
Sir Alex Ferguson er positiv før den viktige mesterligakampen mot Real Madrid.

QPR - MANCHESTER UNITED 0-2:

De suverene serielederne Manchester United tok tre nye poeng da de slo tabelljumbo QPR på Loftus Road lørdag ettermiddag.

Et lite skår i gleden for Sir Alex Fergusons mannskap var skaden Robin van Persie pådro seg en skade like før pause.

- Han kolliderte i et kamera som sto plasser i et hull i bakken utenfor banen, noe som har gitt ham en sår hofte, sier Ferguson til Skysports.

- Jeg antar at den vil være øm og sår i noen dager, men forhåpentligvis vil han komme raskt tilbake, spesielt med tanke på den viktige Real-kampen.

(Artikkelen fortsetter under videoavspilleren)

Get Adobe Flash player

Med lørdagens seier, og tre nye poeng, ligger nå Manchester United 15 poeng foran byrivalen. United-manageren mister likevel ikke bakkekontakten.

- Vi er i en bedre posisjon i nå enn vi var i før kampen. Det er en kamp mindre, og det er veldig viktig at den eneste måten vi tenker på fremover er å skulle vinne neste kamp, og deretter prøve å vinne neste kamp igjen, sier united-manageren.

Neste seriekamp for United er hjemme mot Norwich neste lørdag, før Real Madrid ankommer Manchester 05. mars for returoppgjøret i Mesterligaen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere