- Vanskelig å beholde Edu

Foto: (foto: scanpix)

Chinedu «Edu» Obasi Ogbuke viste glimt av verdensklasse mot Stabæk. Lyn-ledelsen er sikker på nigerianeren forsvinner til en toppklubb i løpet av høsten.

13.08.06 22:57

NADDERUD (TV 2 Nettavisen): Edu scoret to flotte mål, og var et helt angrep alene inntil han måtte forlate banen med en kneskade midtveis i 2. omgang. Tidligere i uken ble det kjent at Arsenal og flere engelske toppklubber følger den lynraske nigerianeren nøye. På Nadderud var det også representanter fra russiske klubber på plass.

Se Edus supermål og alle høydepunktene gratis på FXT

- Flere engelske klubber og toppklubber i Russland kom for å se Edu i dag, forteller Lyns sportsdirektør Torgeir Bjarmann til TV 2 Nettavisen.

Bjarmann tror det bare er et tidsspørsmål før 20-åringen, som har kontrakt ut 2007-sesongen, forsvinner til en toppklubb.

- Edu er meget viktig sportslig for oss, og det beste hadde vært om han kunne spilt ut sesongen før han ble solgt. Men det blir veldig vanskelig å beholde ham med den formen han er i nå, fortsetter Bjarmann, som er glad for at det endelig har løsnet foran mål for Edu.

- Det eneste ankerpunktet mot ham har vært at han har scoret få mål i forhold til hvor godt han spiller. I dag fikk vi full pakke med to mål, sier Bjarmann.

Hovedpersonen selv hevder at han ikke har hørt et eneste ord fra interesserte klubber.

- All informasjon jeg har fått om klubber som er interessert i meg, har kommet fra pressen, sier Edu.

- Har du et favorittland dersom du skulle bytte klubb?

- Nei, så lenge det er en god klubb, er det samme hva slags liga den spiller i, fortsetter Edu, som skal til MR-undersøkelse mandag.

- Jeg landet forkjært i en hodeduell i 1. omgang. Jeg følte at jeg skapte farligheter for Stabæk-forsvaret hver gang jeg hadde ballen, og hadde så lyst til å score vinnermålet. Derfor fortsatte jeg etter hvilen selv om trenerne mente jeg burde bytte ut, forklarer Edu.

- Jeg har aldri hatt problemer med kneet før, og vet ikke hvor alvorlig skaden er. Det gjør vondt nå, og jeg skal til MR-undersøkelse i morgen, sier Edu.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.