*Nettavisen* Sport.

- Var ikke involvert i dommerangrep

Lyn-spillerne Mounir Hamoud og Kristian Flittie Onstad var ikke involvert i angrepet på dommeren under en innendørsturnering i fotball i helgen.

07.12.04 12:42

Det bekrefter Kent Stenseth på motstanderlaget «Dumpekandidaten». Hamoud og Flittie Onstad deltok i Coca Cola Cup på Raufoss for laget «Pakk Mat», og underveis i kampen oppsto det en episode med kampens dommer.

Ikke involvert
Ifølge lokale vitner skulle Lyn-spillerne ha vært innblandet i et overfall på dommeren. Det avviser Stenseth på det sterkeste.

- Lyn-spillerne var ikke involvert. De sto og skulle ta et frispark, da en av de andre spillerne fløy på dommeren.

- Hva var foranledningen til dette?

- Vi ledet 4-2, og det var bare ett minutt igjen å spille. Så fikk de frispark utenfor straffeområdet vårt. Mens dommeren holdt på å flytte muren, tok de frisparket, som gikk rett i mål. Men dommeren annullerte målet, fordi han skulle flytte muren først. Det ble noe protester fra de som var på banen, siden det var et viktig mål, men Lyn-spillerne forholdt seg rolig. Det var han andre på sidelinjen som var problemet, forteller Stenseth.

Forvirring
«Dumpekandidaten»-spilleren tror noe av forvirringen rundt Lyn-spillernes påståtte innblanding i episoden skyldes følgende:

- Han gikk med Lyn-trøye og Lyn-genser før kampen.

- Så han spiller for Lyn?

- Ja, men han har ingenting med A-laget å gjøre. Han er juniorspiller, forteller Stenseth.

Han sier også at laget «Pakk mat» beklaget opptrinnet etter kampen, både overfor dommer, spillere og sekretariat.

- Jeg synes det er viktig å få fram sannheten når Lyn-spillerne blir beskyldt for å være en av hovedaktørene, avslutter Stenseth.

Kontraktsbrudd
Lyn-direktør Morgan Andersen ble rasende da han hørte at to Lyn-spillere hadde deltatt i turneringen. Kontraktsbrudd, sa Andersen, og tenkte på at spillerne er under kontrakt med Lyn, og sånn sett ikke har lov til å spille for noen andre, ei heller et vennelag.

Andersen hadde i dag et oppvaskmøte med Mounir Hahmoud og Kristian Flittie Onstad, der de forklarte hvorfor de var med.

- De har fått en skriftlig advarsel. Det er nok i denne omgang. De har gitt meg en forklaring på hvorfor de har gjort det, og beklaget det de har gjort, og de vet at neste gang må de ha klubbens tillatelse først, sier Morgan Andersen til TV 2 Nettavisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.