- Var maksimalt uheldig

Foto: Montasje Getty / All Over Press / Privat

Markus Henriksen gikk rett på trynet under trening.

22.02.13 19:27

Markus Henriksen la fredag kveld ut et blodig bilde av sitt eget ansikt på Twitter.

Ved siden av bildet skrev han «hvordan er dette mulig?».

Da Nettavisen prater med ham forklarer AZ Alkmaar-spilleren at det hele ser verre ut enn det virkelig er.

Gjør vondt
- Jeg førte ballen fremover på trening, og ble taklet. På en eller annen måte havnet jeg rett på trynet, jeg var rett og slett maksimalt uheldig, forteller Markus Henriksen til Nettavisen.

Til tross for at ansiktet har hovnet opp, tror ikke nederlandproffen at han vil miste den kommende seriekampen mot NAC Breda av den grunn.

- Det er klart at det gjør ganske vondt, men jeg regner ikke med at kampen på søndag står i fare. Jeg bestemmer selv om jeg spiller eller ikke, men planen er helt klart kamp, forsikrer han.

Annen rolle
Selv om fredagens opplevelse på trening var av det smertefulle slaget, er stort sett hverdagen en drøm for Markus Henriksen i Alkmaar.

- Jeg har funnet meg veldig godt tilrette her. Byen er fin og på laget er vi en flott gjeng, sier trønderen, som likevel ikke er helt fornøyd.

- Selvfølgelig skulle jeg ønske at vi lå et stykke høyere opp på tabellen (11.plass red.anm), men det er heldigvis ikke langt opp til europacup-kvalik.

AZ Alkmaar har prestert godt etter nyttår, og Henriksen har vært en sentral brikke på laget. Selv om han ikke har helt samme rolle som han hadde i tiden i Rosenborg.

- Her nede spiller jeg i en mer tilbaketrukket posisjon, og sånn sett får jeg jo ikke involvert meg like mye i det offensive spillet som jeg ønsker. Likevel er det spennende å prøve noe annet enn det man er vant til, og jeg lærer helt klart mye av å spille der jeg gjør, sier Henriksen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag