RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Veien opp er ikke lang

Sist oppdatert:
Suzann Pettersen avsluttet med en 72-runde i LPGA-turneringen i Stockbridge, og endte 12 slag bak vinneren. - Men fire jevne runder, og minus to totalt er jeg fornøyd med, sier hun.

Se nederst for resultatene på runden.

Suzann har vært jevnheten selv under hennes første turnering for året. 72, 71, 71 og 72 slag betyr at hun endte på 36. plass - to slag under par.

Etter lørdagens runde, hvor hun avsluttet med fire birdier på de siste ni hullene, var forventningene store før søndagens avsluttende runde. Det ble imidlertid med to bogeyer og to birdies.

Dermed klarte hun ikke å klatre på resultatlistene. Likevel var hun fornøyd.

- ikke bare å hente birdier
- Så er jeg ferdig med årets første turnering. Fire jevne runder, og minus to totalt er jeg fornøyd med. Spillet sitter bedre for hver dag, men det betyr nødvendigvis ikke at det bare er å hente “birdies”, sier Suzann.

- Avstanden opp til vinneren Jennifer Rosales ble på 12 slag. Det høres mye ut men jeg vet godt at når jeg kan slippe meg mer løs med litt mer spilltrening så er ikke veien opp dit så lang. Nå ser jeg fremover, og allerede neste turnering ser jeg virkelig frem til, legger hun til.

- Den beste banen
Neste turnering er Michelob ULTRA som spilles neste helg.

- Den spilles på en bane som heter Kingsmill i Williamsburg, West Virginia. Mener selv at det er den beste banen vi spiller på i USA, og jeg får med min trener Simon Holmes den uken, sier hun.

- Det gir meg en god følelse av å ha viktige mennesker rundt meg nå, og jeg må jobbe knallhardt for å finne forbedringer . Etter Michelob-turneringen kommer det tre til før min første major turnering som blir McDonalds LPGA, fortsetter hun.

McDonalds LPGA spilles 10.-13. juni.

25 år gamle Jennifer Rosales vant turneringen etter 14 slag under par totalt. Hun avsluttet med en 65-runde etter sju birdier, og henviste firkløveret Jung Yeon Lee, Rosie Jones, Becky Morgan og Grace Park til delt andreplass.

Les mer om banen og hullene Suzann spilte på i helga her. Suzann Pettersens hjemmeside finner du her.

Stillingen nå:
36. Suzann Pettersen, etter 4. runde: -2 totalt

Fjerde runde:
Hull 1: Par 4: Bogey
Hull 2: Par 5: Par
Hull 3: Par 4: Par
Hull 4: Par 3: Par
Hull 5: Par 4: Par
Hull 6: Par 5:
Par
Hull 7: Par 4: Par
Hull 8: Par 3: Par
Hull 9: Par 4: Par
Hull 10: Par 4: Par
Hull 11: Par 3: Par
Hull 12: Par 4: Par
Hull 13: Par 5: Birdie
Hull 14: Par 4: Par
Hull 15: Par 4: Birdie
Hull 16: Par 3: Par
Hull 17: Par 4: Bogey
Hull 18: Par 5: Par

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere