*Nettavisen* Sport.

- Veien til Premier League blir lengre

Foto: Egil Sande (Mediehuset Nettavisen)

Men Lars Tjærnås forstår Solskjærs valg om å takke nei til Aston Villa.

22.05.12 23:33

Ole Gunnar Solskjær skal tirsdag kveld ha valgt å trekke seg som kandidat til Aston Villa-jobben.

Et overraskende valg av Molde-treneren, som var ventet å takke ja til et eventuelt tilbud.

- Uventet
Fotballekspert og tidligere Premier League-trener Lars Tjærnås er en av dem som hadde ventet seg et annet utfall på «Solskjær-saken».

- Det var litt uventet, for på mange møter var Aston Villa rett sted til rett tid, sier Tjærnås til Nettavisen.

Han tror ikke Solskjærs avgjørelse om å takke nei til Villa kommer til å minske sjansene for å få et tilsvarende jobbtilbud på et senere tidspunkt.

- Jeg tror fortsatt han har gode sjanser til å få en jobb i Premier League, men veien dit blir lengre og mer kronglete. Men man kan aldri gjøre mer enn sitt beste der man er, og gjør han det vil han alltid være interresant for andre, sier Tjærnås.

- Tror på ham
- Forstår du valget hans om å takke nei?

- Ja, jeg forstår ham, og tror på han når han sier at familien er viktig, det har han sagt siden han valgte Molde, sier Tjærnås.

- Tror du oppstyret som har vært vil skade mulighetene for Molde-suksess denne sesongen?

- Nei, jeg tror de klarer å legge det bak seg og se fremover. At han takket nei kan også gi tilførsel av energi og opptur, mener Tjærnås.

Har klausul
Etter søndagens møte med Sandnes, bekreftet Ole Gunnar Solskjær overfor Nettavisen at han har en klausul i sin kontrakt med Molde, som sier at han kan forlate klubben til fordel for en Premier League-klubb på et hvert tidspunkt.

- Jeg kan bekrefte at jeg har en klausul i kontrakten om å kunne forlate Molde til hvilken som helst Premier League-klubb når som helst, sa Ole Gunnar Solskjær til Nettavisen.

Og skal man stole på historien, sier den oss at Villa-tilbudet ikke blir siste gang en Premier League-klubb snuser på United-legenden fra Kristiansund.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.