- Veldig godt tilbud på Mascherano

Foto: Tim Hales (Ap)

Inter bekrefter at de har lagt inn et nytt bud på Javier Mascherano.

26.08.10 10:19

Den argentinske landslagskapteinen nektet å spille mot Manchester City mandag, og er heller ikke med Liverpool-troppen som møter Trabzonspor i Europa League torsdag kveld.

Så spørs det om Liverpool og Inter (eller Barcelona) blir enige om pris før overgangsvinduet stenger natt til onsdag neste uke.

Liverpool-manager Roy Hodgson har vært klar på at det er uaktuelt å selge 26-åringen for noe mindre enn hva Liverpool mener er markedspris. Inters siste bud skal være på 20 millioner euro, men tidligere er det blitt spekulert i at Liverpool skal ha nærmere 26 millioner euro for å slippe Mascherano.

- Vi gjør dette på den rette måten. Vi snakker ikke med spilleren for øyeblikket, men vi sendte et bud på faks til Liverpool tirsdag, sier Inter-direktør Marco Branca til The Sun.

- Alle vet at Mascherano vil dra fra England og komme til en ny klubb. Han kjenner også manageren vår, Rafael Benítez, godt. Vi har lagt inn et veldig godt tilbud, omtrent det de ber for, legger han til.

Barcelona skal imidlertid også være interesserte, men Hodgson skal ha satt en søndags-deadline hvis det skal bli noe salg av argentineren. Det skrivers goal.com.

Ifølge Lionel Messi kommer Mascherano uansett aldri mer til å spile for Liverpool.

- Det kommer han ikke til å gjøre, nei. Det er jeg sikker på. Det tror jeg også Liverpool-manageren vet. Javiers familie er ulykkelige, og det gjør ham trist. Liverpool må la ham gå, sier Messi ifølge Daily Express.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.