- Veldig spesielt med Liverpool

Foto: AFP/Scanpix

Christian Eriksen er smigret over å bli koblet med Anfield-klubben.

09.10.12 18:16

Helt siden han var 14 år gammel har danske Christian Eriksen blitt omtalt som en av Europas mest lovende midtbanespillere.

Ajax-stjernen har i ny og ne også blitt koblet med større klubber, men har vært klar på at han trives veldig godt i sin nederlandske klubb. Tirsdag svirret det rykter i tabloidene om at Liverpool nå har blinket ut dansken til å erstatte klubbhelten Steven Gerrard, og at klubben snart ville legge inn et bud.

Gerrard har i en årrekke vært Liverpools viktigste spillere, men har nå begynt å dra på årene, og manager Brendan Rodgers mener vel det snart er på tide å slippe til yngre krefter.

- Veldig spesielt
Danske Tipsbladet har konfrontert Eriksen med disse spekulasjonene, og selv om han synes det er gøy å bli koblet med Liverpool, ønsker han ikke å si så mye mer.

- Det er flott at jeg blir koblet til en så stor klubb. Det er veldig spesielt, men jeg har ikke tenkt å bytte klubb riktig ennå, sier dansken.

I sommer uttalte Eriksen at han ville ta minst ett år til med Ajax. Om det blir flere sesonger enn det i den nederlandske klubben vet han ikke.

- Det kommer i grunn mye an på den inneværende sesongen, og hvordan situasjonen er til sommeren, sier Eriksen.

Vil vinne ligaen igjen
Dansken har vært med å vinne to ligatitler på rad i Ajax, og sier han ikke ønsker å bruke energi på andre ting enn klubben akkurat nå.

- Vi håper og tror vi kan vinne igjen. Det ville vært en stor prestasjon. Det er det vi satser på, sier midtbanemannen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Premier League

Mest lest på Sport

Annonsebilag