RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Roy Kvatningen

- Veldig viktig å vinne

Sist oppdatert:
Vålerenga ønsker å revansjere den svake serieåpningen når Storhamar kommer på besøk i kveld. - Vi vil svært gjerne vinne, sier trener Knut Jørgen Stubdal. TV 2 Nettavisen følger hockeyrunden direkte.

Vålerenga tapte ovveraskende 1-4 borte mot Lillehammer i helgens seriestart, og bør ha full pott i kveldens storkamp mot seriefavorittene fra Hamar.

- Det er veldig viktig å vinne. Det er dumt å tape de to første kampene i serien, sier VIF-trener Knut Jørgen Stubdal til TV 2 Nettavisen.

- Storhamar er veldig bra, og er nok favoritter i serien. Men jeg tror det blir en jevnspilt og spennende kamp, legger han til.

Oslo-laget er i angrepsposisjon etter å ha tapt den dramatiske sluttspillfinalen i fjor, men bør ikke havne på etterskudd allerede i starten dersom de ønsker å gi Storhamar kamp til døren.

- Med dagens stall er vi nok i skiktet rett bak Storhamar, der det kommer til å bli jevnt mellom tre fire lag, sier Stubdal, som kan glede seg over at NHL-proffen Anders Myrvold er klar til innsats for VIF i kveld.

- Anders er en komplett spiller, som er spesielt solid bakover. Dessuten er han en veldig god motivator, som med sin energi og innsats kan bidra til å løfte de andre.

Klikk her for å følge UPC-ligaen direkte

Slik spilles kveldens runde:
Stjernen - Trondheim (18.00)
Bergen - Lillehammer (18.30)
Frisk-Asker - Comet (18.30)
Stavanger - Sparta (18.30)
Vålerenga - Storhamar (18.30)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere