RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vendepunktet kom mot Liverpool

Sist oppdatert:
Ruud van Nistelrooy tror Manchester Uniteds seier over erkerival Liverpool var vendepunktet for United.

United-spissen spilte bare sin tredje kamp for sesongen mot Rafael Benitez’ lag. Nederlenderen gikk målløs av banen, men viste tegn på at han er på vei tilbake mot god, gammel form. Van Nistelrooy sier til klubbens egen tv-kanal at ingen av spillerne hadde noen illusjoner om hvor viktig Liverpool-kampen var.

Herlig følelse
- Vi visste at vi desperat trengte å slå Liverpool. Du kunne føle stemningen rundt stadionet, på banen og i garderoben. Alle var rede til å gå utpå der og hente de tre poengene. Å klare det ga oss en herlig følelse. Det kan være vendepunktet for oss denne sesongen. Vi håper i alle fall det. Det resultatet vil gi oss den selvtilliten vi trenger for å gå ut og vinne flere kamper, sier Ruud.

United er fortsatt sju poeng bak Arsenal, som har åpnet sesongen i forrykende stil. Van Nistelrooy er ikke så bekymret over avstanden.

- Vi trenger ikke se på hvor langt foran de er. Alt vi må gjøre, er å forsikre oss om at vi presterer selv. Når sesongen er slutt, vil vi se hvor stor avstanden er. Det er fortsatt mange kamper å spille, sier han.

Fornøyd
Superspissen er fornøyd med sin egen progresjon etter brokkoperasjonen tidligere i høst.

- Jeg jobber fortsatt med formen, og håper det ikke er lenge før jeg er tilbake i toppslag, sier han.

United reiser til London lørdag for å møte Tottenham.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere